type="text/javascript"> >

Hvem er Vallø

Vallø er en dansk virksomhed med produktion i Lviv, Ukraine. Vallø blev grundlagt i 1999 som savværk samt træ forarbejdnings enhed og gennem årene udvidet til en producent af træ og metal relaterede produkter.

Et af Vallø´s primære produktgrupper er:
  • redekasser;
  • tråd bure;
  • metalkonstruktioner;
  • bøg træmel til pelsindustrien.

Vallø forsyner farmene og pels centrene i Danmark, Ukraine, Polen, Spanien, Grækenland, Litauen, Letland, Finland og geografi af vores markeder er konstant voksende.

Produktion

Vision og mission

Vallø´s  vision er til enhver tid at udfordre det eksisterende. Vi holder aldrig op at forbedre det vi gør. Vi er nysgerrige. Vi følger ændringer i markedet og fokuserer på konstant udvikling.

Vi oplever medarbejdere, der, konstant forbedrer deres færdigheder. Vi arbejder udelukkende med producenter af høj kvalitets råvarer og komponenter. Vi sørger for at vores produkter til enhver tid er moderne, tilpasset ændringer i teknologi og marked, produktive og holdbare.

Vallø´s mission er at skabe værdi gennem innovative løsninger. Vi er i tæt dialog med vores kunder, som vi anser for at være den bedste kilde til information og inspiration.